Hakutulokset, kasviatlas 2010

Nimihaku: heimon, lajin tai lajia alemman taksonin suomenkielinen, ruotsinkielinen tai tieteellinen nimi, tai nimen osa   Lähde:

Hakutulokset:

VertaaTyyppiTaksoniAuktoritSuom. nimiRuots. nimiHeimoYleisyysKommentit
2 Equisetum arvense   L. peltokorte åkerfräken Equisetaceae 77.0 Havainnoissa harvoin eritelty alalajina; ssp. arvense yleinen etelässä, ssp. boreale pohjoinen (ks. Flora Nordica ja Lutukka 21: 43, 2005).
1 Equisetum arvense ssp. arvense     isopeltokorte valig åkerfräken Equisetaceae   Ei alalajina Retkeilykasvion 4. painoksessa (1998), mutta erotettu sellaisena Flora Nordicassa ja Lutukassa (21: 43, 2005). Havainnoissa harvoin eritelty alalajina.
1 Equisetum arvense ssp. boreale     tunturipeltokorte krypfräken Equisetaceae   Ei alalajina Retkeilykasvion 4. painoksessa (1998), mutta erotettu sellaisena Flora Nordicassa ja Lutukassa (21: 43, 2005).

Näillä sivuilla näytettävät putkilokasvien levinneisyyskartat perustuvat Luonnontieteellisen keskusmuseon kasvimuseon ylläpitämästä KASTIKKA-kasvistotietokannasta 19.5.2011 otettuun kopioon, joka säilytetään muuttumattomana viittauskelpoisena verkkopalveluna. Karttoja tarkasteltaessa on syytä pitää mielessä, että ne saattavat olla kattavuudeltaan vajavaisia ja voivat sisältää erilaisia epätarkkuuksia ja virheitä. Viittauksissa tähän kartastoon suositamme käytettäväksi seuraavaa muotoa:
Lampinen, R. & Lahti, T. 2011: Kasviatlas 2010. -- Helsingin Yliopisto, Luonnontieteellinen keskusmuseo, Kasvimuseo, Helsinki. Levinneisyyskartat osoitteessa http://www.luomus.fi/kasviatlas.

Karttoihin liittyvät kommentit Raino Lampiselle, etunimi.sukunimi@helsinki.fi

Creative Commons by nc sa